Wat informatie over mijn zelf: Ik ben Coert Boschloo (26) uit Steenderen.
Ik heb de koksopleiding Niveau 3 en gespecialiseerd kok Niveau 4 op het Graafschap College in Doetinchem gevolgd.
Afgelopen jaren heb ik veel inspiraties opgedaan bij verschillende restaurants en kookwedstrijden.
Mijn laatste leerjaar heb ik gewerkt bij restaurant De Lindenhof** in Giethoorn.
Hier heb ik veel geleerd, een klassieke keuken met smaak op nummer 1.
Prestaties en ervaringen
2018 1e plaats kookwedstrijd Horeca Talent Achterhoek
2018 Week stage De Librije Zwolle ***
2019 3e plaats kok Skills Nederlands kampioen schappen
2019 Deelname Future Talents
2020 1e plaats kok Skills Nederlands kampioen schappen
2020 Training Skills cooking competition Poland
2020 Ik zou het EK gaan koken in Oostenrijk (door Covid-19 is dit geannuleerd).
2020 november Coert Cuisine gestart
2020 Artikel Gelderlander
2022 Gekookt voor 'Het Achterhoeks Lentediner Tweede Kamerleden'
2022 1e plaats kookwedstrijd in samenwerking met burgemeester Marianne Besselink (Achterhoek kookt Dru Ulft)
2023 Kay Gosselink 2e plaats kok Skills Nederlands kampioen schappen
(Coach vanuit het Graafschap College samen met docent Stefan Castrop)